Allmänt om Raggare

Mitt stora intresse

2011-11-28 21:11 #0 av: Pether

CoolSedan jag var barn har jag vart galen i puttrande morrande motorer, läckra fälgar och skruttiga stora veteranbilar.
Hittade för några år sen min dröm bil och sen dess har jag så fort jag haft tid sprungit  runt på loppmarknader, bilskrotar klättrat i gamla lador i jakten bildelar till den..
Allt som har att göra med klassiska bilar tilltalar mig,.Gamla charmiga navkapslar eller rostfria avgassystem får mig att gå upp i spinn. Jag är nog minst sagt lite knäpp men stormförtjust med mitt intresse för bilarna.

Att vara bilintresserad på det sätt jag är är som att vara fast i vilken annat beroende som helst, fast med undantaget att det i varje fall än så länge inte skadat mitt sociala liv. Tvärtom faktiskt, jag har fått jättemånga goda vänner och en underbar hustru genom mitt intresse. Bilentusiaster är varma människor helt enkelt.

Anmäl
2011-11-29 06:55 #1 av: t-bird63

Vi lär väl ses i sommar när du kommer med kameran i högsta hugg. Cool

 

Anmäl
2014-02-11 19:11 #2 av: Gasoline

Fina bilder Glad

Anmäl
2014-02-11 22:33 #3 av: Avicularia

Bilar för mig är ingen hobby utan en livsstil, umgås med raggarvänner, köra lite putsbilar från 50-talet och köra pilsner hirkar å skrika könsord. Allt passar mig, min underbara tjej är lika förtjust i bilar och ja, då funkar allting med de sociala :)

Värd för Raggare Ifokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.