2014-02-11 00:53 #0 av: stefan_nordstrom

I hopp om lite hjälp.

Lite kortare presentation:

Mitt namn är Stefan Nordström och studerar för närvarande till Bildjournalist på Nordens Fotoskola i Bålsta. (http://nordensfotoskola.com). 

I skrivande stund arbetar jag på mitt examensarbete som kommer handla om förstagångsväljare. Dvs ungdomar som kommer rösta för första gången i Riksdagsvalet i höst. Hela projektet kommer innebära att jag kommer skildra 15-20 ungdomar runtom om i Sverige. Jag har ambitionen att hitta så många olika personer som möjligt för att få en så stor mångfald som möjligt i min bildserie. Personer med olika bakgrunder och ursprung. 

Jag vänder mig nu därför till er om det skulle finnas någon här på forumet, mellan 17-21 år, som kanske skulle vilja ställa upp i projektet. Det kommer handla om ett uppställt porträtt i en miljö som personen identifierar dig med. Möjligtvis i en miljö som är starkt förknippad med personen. Skulle vara trevligt att någon från raggar-kulturen i bildserien. 

10 st av bilderna kommer ställas ut senare i vår på Galleri Kontrast på söder i Stockholm och även vara en del av en fotobok. Arbetet kommer eventuellt kanske även ställas ut Göteborg och Malmö.

Mer information om mig finns på den här bloggen: http://www.val14.com 

Länk till min hemsida: http://www.stefannordstrom.com

Tveka inte att höra av er så berättar jag mer!

Ser även att Du som hör av dig ska rösta i höst.


Varma Hälsningar

Stefan

feedback@stefannordstrom.com