Bilträffar, fester m.m.

Vilka träffar har ni varit på...

2007-08-20 23:18 #0 av: LottaU

Nu går sommaren mot sitt slut Gråter

Vilka Bilträffar/Cruisingar/Festar har ni varit på nu i sommar?

Skriv gärna hur de var, var de kanon eller skit? Skriv något roligt. Skriv vad ni vill :-)

Har svårt att bestämma mig Skrattande

 

Anmäl
2007-08-21 02:22 #1 av: Celia

De enda bilträffarna jag har varit på i sommar har varit varje gång jag går ut och sätter mig i Sara. Det lär väl inte bli någon i år skulle jag tro. Men kanske nästa...

Anmäl
2007-08-21 02:58 #2 av: Pontiac63

Celia, jag hoppas du har en stereo i Svarta Sara, så du kan gå ut och spela "era" låtar på hög volym. Det brukar hjälpa när man saknar någon...

 

Anmäl
2007-08-21 03:09 #3 av: Celia

#2 - den stereon är inget att skryta över. Eller så är det pga ljudet. Där är en originalhögtalare i mitten av soffan bak... 
Det låter som om jag har låst in sångaren i bagageutrymmet. 

I framtiden hoppas jag kunna få lite hjälp med att 'hotta' upp Sara lite - och då ska jag prioritera ljudet :)

Jag lyssnar på "våra" låtar på hög volym vid datorn istället. Ibland är det jobbigt men ibland känns det bara härligt. Livet går i vågor för tillfället, men ju mer jag har att göra desto 'lättare' känns det. IFokus är inte helt fel heller - tack för att ni finns!

Anmäl
2007-08-21 06:48 #4 av: Mrs-Blues

Vi har varit runt på en hel del träffar från Arvika Yankee Car Meet i väster, Wheels nats i Stockholm, Falucruisingen (lite "norröver")och på ett trevligt raggarrally i Hjo + en hel del andra träffar och cruisingar. Inte att förglömma : Power meet i Västerås.

Jag tycker att de lokala klubbarna gör ett fantastiskt jobb som arrangerar dessa träffar över hela Sverige, så vi bilentusister bara kan välja och vraka vart vi vill åka för att träffas och må gott tillsammans! Eloge till er!!

Anmäl
2007-08-22 12:11 #5 av: MarieK
I helgen var det dags för Uppsala American Car Show. Jag hoppas att många härifrån var där och såg skönheterna?!
Anmäl
2007-08-22 21:01 #6 av: Sven-Erik

Ja du Lotta!!! Allt för få tyvärr! Gråter

Man har allt för lite tid över att åka på träffar numera. När man var yngre så flängde man på träffar mest varrenda helg. Men ju äldre man blir desto mer upptagen blir man! Är inte det fel!!???

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.