Blandade Nyheter...

varför ska d alltid gnällas?

2007-07-17 15:44 #0 av: Malin-A

nu har ju precis wheels & wings vart här nere i varberg. och varje år är det samma visa, folk har jätte kul o det är en stor familjefest, det är massvis med folk på stan o alla har trevligt o kollar på fina bilar, varberg får in såå himla mycke pengar på att ha w o w. o alltid efter varje år så kommer gnällspikarna fram, läste tidningen idag o på ordet är fritt är det gnäll efter gnäll på w o w, bilarna släpper ut för mycke avgaser, o d skräpas ner d mullrar, bilarna står på tomgång.. osv. osv.. varför ska dom gnälla, det handlar om en helg en gång om året.. o så här är det varje år..

Anmäl
2007-07-17 16:28 #1 av: LottaU

Visst är det tråkigt!

Så har det alltid varit på Power Meet här i Västerås. Ingen som brydde sig av alla affärer som finns m.m. Det enda företag som hade något var Mc Donalds. Bara gnäll hela tiden.

Men sen för ett par år sen, så tröttnade K. Brink på detta. Så han hade kontakt med kommunen m.m. att om PM skulle fortsätta här i Västerås, så skulle det bli någon skärpning och det har det faktiskt blivit. Mindre gnäll och en hel del affärer som gör reklam och erb. vid PM. Massor av annonser i tidningarna m.m. Verkligen ett lyft.

Hela stan lever upp och vi Västeråsare är ju kända för att vara svåra, men då verkar alla göra ett "lyft" :-)

Tycker gnället har blivit mindre, men sen kan det vara VLT som inte lägger ut alla klagomål i tidningen... Nu är det en männsika en kvinna som har varit med i tidningen, som är helt motståndare till PM!

Det är bara att tänka på alla tusentals människor och bilar som kommer hit. Det är så mycket pengar som dras in och för en del, så ligger halva årsinkomsten under PM. Så jag tycker verkligen att Västerås ska ta vara på PM.

Hoppas att det kommer bli bättre i Varberg.

Men "miljönissar" kommer nog alltid vara emot det.

 

Anmäl
2007-07-17 20:25 #2 av: killesundsvall

Tja samma forskardrular som nu driver fråga om globaluppvärmning men full kraft och får med sig en massa miljövänster anhängare skrek på 70-talet om att vi skulle få en ny is tid. Med andra ord miljövänstern är skogstokiga stollar i klass med Roks och andra vänster feminsitgrupper.

När kalla kriget var över behövde västergrupperna ett nytt hem då dessa tidigare varit i fredsrörelsen, dom stack då över till miljörörelsen, och ni vet ju hur komunister tänker? Den som ertappas med att ha roligt skall få 10 år i gulag:)

Sen är det ju så att hade det varit en fest för Lada. volga, IFA etc då hade miljörörelsen nog hållit tyst men nu kan dom proppagera ut sitt hat mot USA på ett mer förfinnat sätt och eftersom ingen utbildning är så röd som journalisthögskolan så tas dessa hatinsändare in med varmhand. Ofta kan man se att dessa insändare kommer från centralt håll då de dyker upp på flera ställen i samma ordalag fast mot olika saker. Dom lyckades ju sabba orsa dragracing:)

Må våra motorer mullra så valhall gör tummen upp och låt ingen vänsterdrul stoppa oss! 

Anmäl
2007-07-17 21:12 #3 av: Pontiac63

Politik. Dubbel-gäsp

Anmäl
2007-07-18 13:13 #4 av: Sluggo

det vore konstigt om miljönissarna struntade i powermeet dom ska ju vara överallt och förstöra. jävla dårar vill höja miljöavgiften på soppa gummi och vetefan allt. så dom själva har satt ett pris på miljön. kann man köpa miljö för pengar? alla miljöavgifter är bara en ursäkt för att få in skattepengar. det går liksom lite lättare att dra in lite extra pengar från folk när man kan spela på deras samvete. det är bara mindre vetande som röstar på miljöpartiet dom dumma. maria vettlös skulle behöva en riktig baksätestryckare. anledningen folk klagar på alla raggartillställningar är att dom är lite avundsjuka och inte är med i gänget. på powermeet är gänget stort så att politiker och andra medialusar hamnar i skymnundan.

Anmäl
2007-07-20 12:20 #5 av: Gasoline

Sen är det väl oxå så att man måste gnälla lite extra på raggare, så har det tydligen alltid varit

Anmäl
2007-07-20 12:33 #6 av: [Anna-N]

Sen är det ju så att de som gnäller gör det inte öga mot öga- utan dolda bakom anonyma insändare i dagstidningarna. *Suck* Skrikandes

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.